"Att göra i sommar"-lista

Några mål för sommaren borde man faktiskt ha har jag kommit på. Annars är risken stor att den bara försvinner. Det får bara inte hända. Här är alltså några riktmärken, tror jag.

1. Jag vill åka på fler spontanutflykter och små picknickar med L. Garanterat en på klipporna vid havet där vi var förra året , men gärna på något nytt ställe också. Det är förresten riktigt kul att bara ta bilen och åka någonstans där man aldrig varit förut. Alltid brukar det finnas något fint ställe att stanna till på.

2. Någon kul grillfest  med lite grillspett och vin och ett antal trevliga personer inbjudna känns som ett måste. Bara någon orkar ta tag i det så. Jag är alldeles för dålig på att ta tag i sådana saker.

3. Jag har bestämt att familjen plus min kära pojkvän och min systers respektive ska på dagstur till Boda borg i sommar. Jag och L ska klå syrran och hennes kille med hästlängder i antalet klarade banor. Bara L:s längd och min brist på logik skulle kunna stoppa oss! 

4. Har varit sugen på att åka och dansa någonstans jättelänge nu, och då menar jag inte fylledisco när man bara flyttar fötterna planlöst utan typ foxtrot och bugg med tillhörande svenskt danskband. I sommar finns det en massa chanser med mer ungdomsinriktade danskvällar och jag vill verkligen dit, även om jag inte har någon koordination att skryta med. Jag och L får dra med oss några kompisar som kan dela på bensinen sen ska han få snurra mig tills jag blir yr på dansgolvet.  (Har inte frågat honom än men det ska nog  gå att ordna)

5. Vill helst komma iväg på någon festival i sommar,  typ storsjöyran, där jag har varit två år i rad nu, men jag känner mig av någon anledning inte lika  lockad av att sova i tält i år på en smutsig och högljudd camping. Det var kul förra året, men lite jobbigt var det att duscha i iskallt vatten och att ligga 4 pers i ett 2-manstält, men allt går ju som bekant  vägen bara man vill. Tyvärr är alla hotell redan bokade så jag vet inte hur man ska göra. Kanske kan man sova i bilen på någon enslig parkering som vi gjorde första året? Min rygg var så öm dagen efter att jag inte vill tänka på det. Man skulle ha haft en volvo kombi där man kunde sova i bagaget. Perfekt lösning. Var ju det där med duschen iofs :S

Kommentarer
Postat av: Jag

På tal om festival! Om jag lyckas få ledigt, så ska vi sova i tält på en smutsig och högljudd camping! please, please, please...

2007-06-14 @ 20:10:33
URL: http://cissin.blogg.se
Postat av: alle

jag skulle ju vara på erat lag(A) min "ungdoms"hjärna behövs nog, inte bara kärring hjärnor :P

2007-06-19 @ 17:57:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0