Fina saker

Känner mig inte så glad idag trots jättegod söndagsmiddag hos världens bästa mormor. Söndagsångest brukar vara rätt ord för det men idag är det en liten sten i bröstet som inte vill falla ner.
   Andras bekymmer som gnager på en hela tiden blir man tillslut lite matt i benen av, trots att man försöker hålla sig stadig för sin egen skull.
   Om bekymmerviruset smittar ner kroppen så lyckas det alltid locka fram andra problem, sånt som man annnars brukar stoppa längst in i nedersta lådan. Lite som ett illrött par strumpor bland alla andra kritvita. De skaver liksom och färgar av sig på omgivningen.
   Tror att jag ska försöka bli av med viruset genom att titta på en bra film och äta något gott, det brukar hjälpa lite. Kanske försöka hitta något att se fram emot också, det är alltid bra medicin. En liten söt karamell i fickan som man kan ta fram och titta på om man vill bli glad igen. Alice kommer hem i helgen och det ska bli jättekul! Annars är Medeltidsveckan på Gotland är en ny och rolig idé som finns där i bakhuvudet.


Tre fina saker på temat kärlek som kan muntra upp:

image540
En personlig bröllopsinbjudan som jag hittade på flickr.

image541
En fin gåva som håller för evigt; en ros vikt av papper.

image542

Ett gulligt porträtt av ett kärlekspar.

Kommentarer
Postat av: A.

snart snart snart!!

2008-05-11 @ 22:26:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0