Wee--kend

Nu är näst sista tentan gjord och jag njuter av att ha ett par pluggfria dagar innan nästa kurs börjar. Utvecklingsspsykologi är otroligt intressant så jag ser faktiskt fram emot att kursen ska börja .

Ska smita iväg på en liten weekend i Umeå tillsammans med L imorgon. Vi tänkte laga lite god mat, flanera lite på stan och njuta av tystnaden i min lilla lägenhet.
   
Jag vill dricka vin i sängen och äta godis i bubbelbadet, kanske steka amerikanska pannkakor till frukost och äta min hemgjorda blåbärssylt till?  Det är hemskt roligt att vara dekadent. :)

Om jag har riktigt tur så får jag öva på att dansa också, nu när vi är ensamma. Det är så kul att dansa med den man tycker mest om! Jag gillar att dansa till gamla swinglåtar, såna från 40-talet, de har så mycket känsla i sig. Jag har inte lyckats med att få L att dansa så många gånger men vem vet, nu när vi är helt ensamma? ;)

image539

Jag som trodde att jag hade tröttnat på tv-serier, den här är helt underbar! Handlar om en polygam familj i Salt Lake city där mannen i familjen försöker klippa banden till sin Amish-familj samtidigt som han med hjälp av lite Viagra försöker tillfredställa sina tre fruar samt även med olika medel tillgodose behoven hos alla hans barn. Fruarna hamnar ständigt i svartsjukedraman men försöker hålla samman familjen så gott det går.  Har snart sett klart första säsongen och känner redan begäret efter mer!

 .

Kommentarer
Postat av: Johanna

Vi är visst av samma skrot och korn; i veckan blev det pannkakor med hemmagjord jordgubbssylt här ;)

2008-05-03 @ 09:11:45
URL: http://bofink.blogg.se
Postat av: Anonym

ohh Big Love, jag var också fast efter första avsnittet jag såg på TV! =)

2008-05-03 @ 20:31:03
URL: http://erikamargareta.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0